foam Antidecubitus matras

Als mensen langdurig in dezelfde houding in bed of op een matras liggen, ontstaat er voortdurend druk op bepaalde lichaamsdelen waardoor decubitus kan ontstaan. Bent u op zoek naar antidecubitus hulpmiddelen om doorliggen te voorkomen? Maak dan gebruik van de producten van Bos Medical International voor patiënten die langdurig liggen. Wij hebben tal van opties in ons assortiment. Lees snel verder of neem direct contact op!

Ondersteuning en comfort via foam antidecubitus matras

Voor patiënten die langdurig liggen is het belangrijk om op een goed anti doorligmatras te liggen, dat voor de juiste ondersteuning en comfort zorgt. Afhankelijk van het gewicht van de patiënt, wordt de hardheid van het foam bepaald en aanbevolen.

Koud schuim en memory foam matras

Door te kiezen voor een combinatie van koud schuim en memory foam voldoet het matras aan de eisen van comfort en is het daarnaast prijstechnisch een interessante oplossing.

Preventief Foam matras

Het antidecubitus foam matras wordt in veel gevallen preventief ingezet bij patiënten in ziekenhuizen, verpleeghuizen en in de thuiszorg. Dit type matras wordt ook gebruikt bij bedlegerige patiënten met een laag lichaamsgewicht ( < 40 kg), waarbij het liggen op luchtbanen vaak als onprettig wordt ervaren.

foam matras tegen doorliggen?

Wilt u meer te weten komen over onze foam producten die geschikt zijn om decubitus te voorkomen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten hebben al tientallen jaren ervaring in de wereld van antidecubitus. Wij helpen u daarom graag met uw vraagstuk! Kijkt u zeker ook eens op ons kennisplein, waar wij geregeld informatie delen over onze oplossingen tegen decubitus.