hybride antidecubitus matras

Een hybride antidecubitus matras combineert de voordelen van een schuimmatras en een luchtmatras. Dit resulteert in een anti doorligmatras dat zich goed aanpast aan het lichaam van de patiënt en daarnaast een prettig ligcomfort biedt. Tevens heeft dit matras een druk verlagende werking, wat de kans op het ontwikkelen van doorligwonden vanzelfsprekend verlaagt. Wij hebben verschillende soorten producten in ons assortiment. Lees snel verder of neem direct contact op!

Hybride-wisseldruksysteem automatische bediening 

Onafhankelijke klinische onderzoeken hebben aangetoond dat dit matras ingezet kan worden als hybride en als wisseldrukmatras. De diverse mogelijkheden van dit matras geven zorgverleners de mogelijkheid om betere wondzorg te verlenen. Door de volledig geautomatiseerde drukinstelling is het niet noodzakelijk het gewicht van de client in te stellen. Daarnaast zorgt de ingebouwde luchtpomp ervoor dat er geen schade aan de pomp kan ontstaan door breuk of verkeerd gebruik. Er is een extra schuim matras dat geplaatst kan worden onder de hoes voor extra comfort. 

Matras voor verpleeghuizen en thuiszorg

Het matras met hybride-wisseldruksysteem met automatische bediening kan vanwege de eenvoudige bediening en de vele mogelijkheden ideaal worden ingezet in een thuissituatie en verpleeghuizen. Dit komt mede omdat het gemakkelijk te onderhouden is. Bovendien worden deze matrassen vaak door de zorgverzekering vergoed en worden regelmatig als verhuuritem ingezet. Wilt u meer weten over onze verschillende soorten matrassen? Neem dan contact met ons op.

Hybride matras zonder pomp

Een hybride antidecubitus matras kan ook worden gebruikt zonder pomp, waarbij de druk van het lichaam de lucht in de cellen verplaatst. Ook kan dit matras in combinatie met een pomp worden gebruikt. Dit wordt toegepast wanneer de patiënt niet in staat is om zelf regelmatig te bewegen.