Liggen – voorkom doorliggen (antidecubitus)

Langdurig liggen of bedlegerig zijn leidt tot een verhoogd risico op het ontstaan van doorligwonden ofwel decubituswonden. Voorkom doorliggen (antidecubitus) bij liggende of bedlederige patiënten met behulp van onze producten. Bij Bos Medical International heeft u namelijk de keuze uit antidecubitus producten voor patiënten die liggen. Een specifiek antidecubitus matras of anti-doorligmatras kan in deze gevallen zorgen voor een stukje ontlasting, het voorkomen van meerdere wonden en het kan ervoor zorgen dat de genezing van bestaande doorligwonden wordt bevorderd.

Doorliggen voorkomen en genezen

Als specialist in antidecubitus producten heeft Bos Medical International een breed assortiment aan antidecubitus matrassen. Met onze producten bieden we de juiste ontlasting en ondersteuning voor verschillende typen gebruikers met verschillende drukverlagende behoeften. Met behulp van deze producten kunt u doorliggen voorkomen en genezen.

Ad-matras – drukverlagend matras

Het Ad-matras is een drukverlagend matras, ook wel het antidecubitus matras genoemd. Wij bieden diverse soorten ad-matrassen aan, welke zorgen voor druk verlaging en comfort. Hierdoor is de kans op het ontstaan van doorligwonden aanzienlijk minder. Een breed scala aan producten is beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Maten, varianten en materialen

De antidecubitus matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, varianten en materialen. De keuze voor een type hangt samen met verschillende factoren, waaronder de drukbehandelingsgraad en het gewicht van de gebruiker.

Foam Matrassen

Bos Medical International levert matrassen die volledig gemaakt zijn van foam en statisch of dynamisch te gebruiken zijn. Doordat de matrassen van hoge kwaliteit zijn in relatie tot een goede prijs, zijn deze matrassen ook in te zetten in de verhuur.

Private label anti doorlig producten

Bij Bos Medical International is het mogelijk om een product of meerdere producten te bestellen in eigen stijl. Dat kan bijvoorbeeld door het eigen logo te bedrukken op de hoes van het anti decubitus matras. Daarmee creëert u een private label product waarmee uw eigen naamsbekendheid wordt vergroot.

Partner in antidecubitus producten

De producten van Bos Medical International zijn eenvoudig in gebruik en bieden al decennia lang de perfecte oplossing bij het voorkomen van doorliggen. Met de service die we bieden richten we ons altijd op de meest optimale oplossing en houden we rekening met de omstandigheden van de patiënt en de werkbaarheid voor de gebruiker. Hierbij houden we, als professionele partner, uiteraard rekening met bestaande wet- en regelgeving. Wilt u meer weten? Lees dan meer over onze organisatie.

Neem contact op

Wanneer u een uitgebreide toelichting wilt, een demonstratie voor een specifiek product wilt of antwoord zoekt op problematiek rondom decubitus, staat ons team tot uw beschikking. We helpen onze klanten graag bij het maken van de juiste keuze voor wat betreft het aanbod van antidecubitus matrassen. Bos Medical International heeft specialisten in huis die een oplossing weten voor bijna ieder decubitus vraagstuk. Onze kennis (zie ook ons kennisplein) zetten we daarom breed in ter bevordering van uw organisatie. Daarmee zetten we in op een prettige, langdurige samenwerking.

bos-medical-international-liggen
bos-medical-international-liggen