Antidecubitus luchtkussen pomp

De kwaliteit van een anti decubitus luchtkussen pomp is extreem belangrijk bij de behandeling van decubituswonden. Als de pomp niet juist functioneert loopt het kussen leeg of worden de luchtcellen te hard. In beide gevallen is er een verhoogd risico op decubitus. Om dat te voorkomen bent u bij Bos Medical International aan het juiste adres voor pompen die decubitus helpen tegen te gaan.

Pompen van Bos Medical International

De antidecubitus luchtkussen pompen van Bos Medical International staan bekend om het gebruikersgemak, het lichtgewicht en de hoge betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat u jarenlang plezier heeft van onze pompen. De elektrische pompen die bij de antidecubitus matrassen worden gebruikt kunnen tevens worden ingezet voor de kussens. Waar dient u op te letten bij de aanschaf van een pomp? Bent u zelf geen specialist en is het voor u lastig om goed te kunnen beoordelen wat wel en niet voldoet? Wij helpen u daarmee uiteraard graag!

Kwaliteit Antidecubitus luchtkussen pomp

Kwaliteitscontrole staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom wordt iedere pomp van Bos Medical International getest. De antidecubitus pompen die Bos Medical Internationale levert werken superstil (minder dan 28 db). Dit is een belangrijke vereiste die we vaak vanuit klanten horen en waarop we kunnen inspelen. Bij onze klanten staan we bekend om het maatwerk dat we bieden. We zijn niet alleen bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten maar passen ook onze producten aan op basis van gebruik en feedback van onze klanten. U bent immers de gebruiker en weet waaraan behoefte is en wat er verandert op de werkvloer en in medische behandelingen. Uiteraard geldt dat niet alleen voor de pompen, maar voor het volledige antidecubitus aanbod van Bos Medical International. We zijn de Europese specialist op het gebied van decubitus en de behandeling en preventie ervan.