Verplaatsen – hulpmiddelen bij verplaatsen patiënt

Het verplaatsen van patiënten neemt dagelijks veel tijd in beslag en kan soms lastig zijn. Of het nu gaat om het verplaatsen van bed naar stoel of een kanteling binnen het bed, belangrijk is dat het verplaatsen altijd veilig gebeurt. Daarom biedt Bos Medical International kwalitatieve hulpmiddelen aan die je helpen bij het verplaatsen van patiënt.

Persoon verplaatsen zonder zware inspanning

In ons productassortiment vindt u diverse hulpmiddelen, zoals glijlakens en transfermatrassen, om een persoon zonder tillen en zware inspanningen te kunnen verplaatsen. Dit is prettig voor zowel de patiënt als de persoon die de zorg verleent.

Vragen over decubitus?

Wilt u meer te weten komen over onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons team van specialisten staat voor u klaar om uitgebreide toelichting te geven over specifieke producten. Ook als u algemene antwoorden zoekt op problematische vraagstukken rondom decubitus. Onze specialisten kennen een praktische oplossing voor elk thema rond decubitus. Mocht u hier meer over willen lezen, bekijk dan zeker ons kennisplein.

Over Bos Medical International

Al decennialang zijn wij gespecialiseerd in de preventie van decubitus. Als groothandel in antidecubitusproducten gaan wij langdurige partnerships aan met onze klanten. Persoonlijk advies, kwalitatief goede producten tegen een goede prijs is wat ons onderscheidt van anderen. Lees meer over Bos Medical International.