Zitten – voorkom doorzitten (antidecubitus)

Bij langdurig zitten waarbij weinig wordt bewogen neemt het risico toe op doorzitwonden ofwel decubituswonden. Met behulp van onze antidecubitus hulpmiddelen kunt u doorzitten voorkomen. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan producten voor patiënten, zoals specifieke antidecubitus zitkussen. Wij helpen u graag op weg via persoonlijk advies. Neem daarom gerust contact met ons op.

Doorzitten voorkomen

Als importeur biedt Bos Medical International een breed assortiment aan stevige zitkussens tegen het doorzitten. Met deze producten wordt er goede ontlasting en ondersteuning geboden aan verschillende typen gebruikers met verschillende drukverlagende behoeften.

Foam, gel of gel-air

Een breed scala hulpmiddelen is (vaak per direct) beschikbaar en leverbaar. We bieden de antidecubitus kussens in verschillende maten, varianten en materialen. De keuze voor een type hangt samen met verschillende factoren, waaronder de drukbehandelingsgraad en het gewicht van de gebruiker. De kussens van Bos Medical International worden veelal gebruikt in een rolstoel. Afhankelijk van indicatie en persoonlijke voorkeur wordt er gekozen uit verschillende varianten zoals foam, gel of gel-air. Daarnaast bieden we zitkussens die de druk bij het zitten verlagen door middel van het gebruik van lucht. Omdat de kussens van hoge kwaliteit zijn in relatie tot de prijs zijn ze erg aantrekkelijk voor verhuur en uitleen.

Private label anti doorzit hulpmiddelen

Bij Bos Medical International is het mogelijk om een product of meerdere producten te bestellen in eigen huisstijl. Dat kan bijvoorbeeld door het eigen logo te drukken op de hoes van het anti decubitus zitkussen. Daarmee creëert u een private label product, zodat u hiermee uw naamsbekendheid stimuleert en is gekoppeld aan een kwaliteitsproduct.

Neem contact op

Werken met de producten van Bos Medical International is eenvoudig en biedt de juiste oplossing voor de verhoogde risico’s bij langdurig zitten. Met onze service richten we ons op de beste oplossing en houden we rekening met omstandigheden van de patiënt en werkbaarheid voor de gebruiker. Alles volgens de bestaande wet- en regelgeving. Voor uitgebreide toelichting, een demonstratie of antwoord op specifieke vragen staat ons team tot uw beschikking. Uiteraard helpen we graag bij het maken van de juiste keuze voor uw keuze van product en/of assortiment. We hebben specialisten in huis die weten wat bij een specifiek decubitusvraagstuk de beste oplossing is. Graag zetten we onze kennis breed in ter bevordering van uw tevredenheid en daarmee een langdurige samenwerking. Neem daarom contact met ons op.

bos-medical-international-zitten